Nieuws

Nieuwe fase in project oHase: Residentie 'Taïga'

Residentie 'Taïga' met 11 appartementen van 1 tot 3 slaapkamers maakt deel uit van het unieke woonproject oHase langs het Albertkanaal. Voor dit project kregen we door de bijzondere ligging de kans om achter de bestaande bebouwing een nieuwe woonomgeving te creëren met een eigen karakter. Je komt er thuis in een oase van groen, water en rust.

Bereikbaarheid

Vanuit het project kan je heerlijk langs het kanaal naar je werk, de stad of het station fietsen. Hasselt is ook prima bereikbaar met de wagen. Het treinstation bevindt zich op 4,2 km, de bushalte zelfs voor de deur.

Dicht bij Hasselt

De Hoofdstad van de Smaak, waar je kan genieten van een hoge levenskwaliteit: een veilige woonomgeving met alle nodige openbare diensten, en wat onderwijs betreft, kunnen je kinderen zich volledig ontwikkelen in het lager, het secundair en het hoger onderwijs.

Groene beleving en autovrij

Aan de achterkant van het appartementsgebouw zorgen knusse achtertuintjes en een weelderige parkaanleg voor een pure groene beleving. Voetgangers en fietsers kunnen zich in alle rust verplaatsen.

Zuidelijke oriëntatie en lichtinval

De terrassen van de appartementen zijn zuidelijk georiënteerd. Je geniet dus van de zon en een maximale lichtinval. Dagelijks vakantiegevoel? Check!

Ondergrondse parking

Dankzij de ondergrondse parking is oHase zo goed als verkeersvrij.

Kinderdagverblijf op de site

Gezinnen met kinderen wonen hier als het ware in een paradijs: kinderopvang en een mooi aangelegde speeltuin midden in het project.

oHase buurtauto

De bewoners van oHase wonen vlak naast de stad. De stap naar geen, of slechts één, auto komt dan vanzelf dichterbij. Om die keuze te vergemakkelijken, is er voor de bewoners een deelauto ter beschikking. Alle bewoners kunnen via hun smartphone de auto te reserveren.

Contacteer ons voor meer informatie!

Taïga
Taïga