Nieuws

Lanceringsweekend Agnetenpark in Peer op 4 en 5 juni 2022

Maak kennis met Agnetenpark te Peer. Altijd thuis, overal dichtbij.

'Beter een goede buur dan een verre vriend.’ Het is een spreekwoord dat helemaal tot leven komt in Agnetenpark, waar bewoners niet één, maar tal van fantastische nieuwe buren, en zelfs nieuwe vrienden krijgen. Want hier zijn buren méér dan een huisnummer of ‘gewoon de mensen van wie je een ei gaat lenen’. Agnetenpark is een gezellig dorp in een gezellige stad, waar je alles wat je nodig hebt op wandel- of fietsafstand kan vinden. Zo krijgt de rijke geschiedenis van de site een nieuw en ongekend hoofdstuk in Peer: een groot nieuw stadsdeel met kleinschalig gevoel.

Kom op ontdekking tijdens ons lanceringsweekend op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022.

Locatie: 't Poorthuis, Zuidervest 2a in Peer. Open van 9 uur tot 17 uur.

Schrijf je in via www.agnetenpark.be/lancering of via deze QR-code:
QR-code lanceringsweekend Agnetenpark

AgnetenparkAgnetenpark is een échte nieuwe buurt voor échte mensen: van de alleenstaande nestverlater over het jonge gezin tot de oudere levensgenieter. Iedereen leeft er samen en dankzij de ‘doorwoonmogelijkheden’ met verschillende woningtypes kan dat ook levenslang.

TROEVEN
 
Ruimtelijk rendement
Met Agnetenpark gaan we voor een hoger ruimtelijk rendement en een duurzamere leefomgeving, het wordt een voorbeeld van stadshernieuwing.

Mobiliteit
Het gebruik van deelauto’s wordt gepromoot, elektrische oplaadpalen voor auto’s worden voorzien, van ondergronds parkeren tot overdekte fietsenstallingen, we zetten in op mobiliteit.

Duurzaamheid
Geniet van lage energiekosten en fiscale voordelen. Zonnepalen, warmtepompen en zonnewering zijn maar enkele voorbeelden van de duurzame aanpak.

Groen
Natuur en inheemse biodiversiteit worden versterkt in Agnetenpark. Met de gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen zetten we ook sterk in op het leven buiten de appartementen.

Water
Door gebruik te maken van watersystemen die luisteren naar weersvoorspellingen en door regenwater op te vangen, voorzien we water voor nu en later.

Wooncomfort
Binnen alle appartementen van Agnetenpark wordt er veel aandacht geschonken aan kwalitatieve afwerking, veiligheid en lichtinval.

6% btw
Dit project valt onder 6% btw (onder voorwaarden).

Kom de walwoningen, parkwoningen en kopwoningen ontdekken tijdens ons opendeurweekend. Kan je er niet bij zijn, maar wens je wel meer informatie te ontvangen? Contacteer ons op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

Welkom en tot dan!

Walwoningen
Kopwoningein
Agnetenpark
Interieur